Φωτογράφηση Γάμος Χανιά

Φωτογράφηση Γάμου

Η φωτογραφία γάμου είναι μια εξειδικευμένη κατηγορία  φωτογραφίας, καθώς η φωτογράφηση ενός μυστηρίου έχει πολλές ιδιαιτερότητες, αλλά εμπεριέχει και πάρα πολλά καλλιτεχνικά στοιχεία.

Ο φωτογράφος γάμων θα πρέπει να διαθέτει άριστη γνώση της διαδικασίας του μυστηρίου, αλλά και το ταλέντο, τη γνώση και τα αντανακλαστικά, για να μπορέσει να απαθανατίσει με ιδιαίτερο τρόπο μοναδικές στιγμές.

Φωτογραφίες γάμου: Τα πιο σημαντiκά λάθη που πρεπει να αποφύγετε.

Προετοιμάζεστε για τη μεγάλη μέρα και μέσα στα πολλά θέματα που πρέπει να αποφασίσετε είναι και η επιλογή του φωτογράφου που θα απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές του γάμου σας. Ακόμα και αν έχετε κάνει την καλύτερη για εσάς, επιλογή φωτογράφου, υπάρχουν κάποια σημαντικά λάθη τα οποία θα πρέπει να προσέξετε, έτσι ώστε οι φωτογραφίες του γάμου σας να αγγίξουν την τελειότητα!

Υπάρχουν στ' αλήθεια πράγματα και καταστάσεις που μπορεί να αποφύγει το ζευγάρι ώστε να βοηθήσει στο φωτογραφικό αποτέλεσμα; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ και αποτελεί το δεύτερο φωτογραφικό παράγοντα μετά το αυθεντικό και πηγαίο ταλέντο του φωτογράφου! Το πρώτο και σημαντικότερο λάθος που καλούνται να αποφύγουν οι μελλόνυμφοι είναι η επιλογή του φωτογράφου να γίνει με οποιοδήποτε άλλο κριτήριο πέραν του φωτογραφικού ύφους (στυλ).

Ένα άλλο λάθος που πρέπει να σκεφτεί το ζευγάρι είναι η επιλογή του χώρου και η πρόβλεψη για την τακτοποίησή του. Στοιχεία του ντεκόρ π.χ ένας καθρέπτης ή μια ωραία πολυθρόνα μπορεί να προσφέρει πολλά σε ένα φωτογραφικό κάδρο. Τέλος, μια αυθόρμητη αντίδραση ή ένα αληθινό συναίσθημα είναι προτιμότερο και από την καλύτερη σας πόζα! Γι'αυτό λοιπόν, χαλαρώστε και ζήστε τη στιγμή σας όπως αυτή συμβαίνει. Ο φωτογράφος είναι εκεί για να αποτυπώνει αυτές τις αληθινές στιγμές και όχι να τις επηρεάζει.

Αν τηρήσετε αυτές τις απλές κατευθυντήριες γραμμές τότε σίγουρα θα δώσετε την ευκαιρία στο φωτογράφο σας να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πάρετε από αυτόν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να ξέρετε πως όσο το θέλετε εσείς άλλο τόσο το θέλει και ο επαγγελματίας που έχετε επιλέξει!


Φωτογραφία Βάπτισης Χανιά

Φωτογράφηση Βάπτισης Χανιά

Για εμάς η φωτογράφιση βάπτισης είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, και για αυτό τον λόγο οι φωτογράφοι βάπτισης εστιάζουν στον να απαθανατίσουν τον αυθορμητισμό των παιδιών, κάτι που τα κάνει να είναι μοναδικά.

Για κάθε βάπτιση στα Χανιά  και όχι μόνο, έχουμε τον επαγγελματσμό για να σας προσφέρουμε  εικόνες της βάπτισης των παιδιών σας με μοναδικό τρόπο.

Η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για να έχουμε όμορφες φωτογραφίες βάπτισης. Τα μικρά μας μοντέλα επειδή είναι απρόβλεπτα και λειτουργούν πάντα αυθόρμητα μας βοηθούν να συλλάβουμε και να αποθανατίσουμε σε συνδυασμό με την φαντασία και την δημιουργικότητά μας αυτές τις μοναδικές τους στιγμές.

Η φωτογράφηση βάπτισης ξεκινάει περίπου 40 με 50 λεπτά πριν το μυστήριο που τα μωρά είναι ευδιάθετα οπότε και έχουμε το χρόνο να ασχοληθούμε με τα ίδια καθώς και με τους γονείς – νονούς – συγγενείς.

Μας αρέσει να εξηγούμε στους γονείς να αφήνουν τα μωρά τους να εκφράζονται ελεύθερα κατά το μυστήριο γιατί τις πιο ωραίες εικόνες τις έχουμε δημιουργήσει από τέτοιες στιγμές.

Εξάλλου αυτά είναι και οι πρωταγωνιστές στην φωτογράφιση βάπτισης και εμείς καλούμαστε με επιμονή και μεράκι να αποτυπώσουμε τα γέλια τις χαρές και τις συγκινήσεις που βιώνουμε μαζί τους.

Powered by SmugMug Owner Log In